Close

Persbericht: “We zijn misschien niet alleen – Ufo’s toen en nu”

Op 2 maart a.s. ligt mijn nieuwe boek We zijn misschien niet alleen in de winkels. Een spannend en bijzonder actueel boek over ufo’s als (mogelijk) buitenaardse bezoekers. In dit boek laat ik zien dat het mysterie van ufo’s niet in 2017 ontstaan is toen bekend werd dat de Amerikaanse overheid er jarenlang een ufo-onderzoek op na hield.

Ufo’s zijn er al minstens 70 jaar. Wat is er in die periode allemaal gebeurd? En wat is er sinds 2017 in de VS allemaal naar buiten gekomen? Wat staat er misschien nog te gebeuren? Kunnen we binnenkort een disclosure verwachten? En heb ik zelf wel eens een ufo gezien? (Spoiler: ja!)

Het boek beschrijft nuchter stand van zaken tot de laatste ontwikkelingen met betrekking tot ufo’s tot eind december 2021. Het komende jaar – 2022 – wordt heel spannend (vooral het najaar) en ik verwacht eigenlijk dat er wereldwijd weer aandacht voor ufo’s zal komen. Wil je erover mee kunnen praten, lees dan dit boek!

Een voorproefje van het boek is HIER (in PDF) te lezen…

Lees ook hier meer over de achtergronden van het boek.


Voor lezingen of interviews, neem contact met mij op via de contact-pagina.


Vind je mijn blogs de moeite waard? Zo ja, zou je dan misschien een kleine bijdrage willen overwegen?

Mijn weblog bestaat al sinds 2005. Met veel plezier schrijf ik in mijn eigen tijd en op eigen kosten recensies en andere blogbijdragen. Echter, de kosten van o.a. webhosting lopen ieder jaar verder op. Donaties stellen me in staat om content te plaatsen en nieuwe initiatieven te ontwikkelen.

Mocht je willen doneren, dan kan dat hier: https://tasmedes.nl/doneren/

Alvast ontzettend bedankt voor je steun!

– – Taede Smedes

1 thought on “Persbericht: “We zijn misschien niet alleen – Ufo’s toen en nu”

  1. UFO ‘s komen niet van andere planeten. Met ruimtereizen krijg je met allerlei problemen te maken.

    De afstand tussen de sterren is onnoemelijk groot. Zelfs met de grootste snelheid die een door mensen gemaakt vaartuig ooit bereikt heeft, zou het tienduizenden jaren duren voordat de dichtstbijzijnde ster wordt bereikt. Wil je in een afzienbare tijd een andere ster kunnen bezoeken, dan dient men een veel hogere snelheid te bereiken. Hoe hoger echter de snelheid is, hoe meer energie het kost om te accelereren en nabij de doelplaneet weer af te remmen. Bovendien wordt de kans op hoog-energetische botsingen met deeltjes onderweg, alsmede kosmische straling ook groter naarmater men sneller beweegt.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: