Close

Doneren

Mijn website en mijn blogactiviteiten zijn liefdewerk oud papier. Ik betaal alles uit eigen portemonnee. Weliswaar sturen uitgeverijen mij soms boeken toe, maar het lezen en schrijven van recensies doe ik op eigen kosten. Ook de webhosting kost ieder jaar meer geld. Natuurlijk doe ik alles met ontzettend veel plezier. Maar ik kan er ook niet langer omheen dat allerlei kosten de afgelopen jaren behoorlijk gestegen zijn. Vandaar dat ik heb besloten om een doneermogelijkheid in te bouwen.

Wil je mij en mijn activiteiten financieel ondersteunen, dan kan dat hieronder. Je kunt zelf het project kiezen (algemene donatie, specifiek bedoeld voor muziek, of specifiek voor blogbijdragen). Met minimaal 10 euro ben ik al ontzettend blij. Hoe meer donaties of hoe hoger het bedrag, hoe meer tijd ik voor die activiteiten kan maken en hoe meer je daarvan op mijn website terug zult zien. Mocht je een groot bedrag willen doneren, geef me dan van tevoren een seintje, zodat ik eventueel voor een leuke beloning kan zorgen.

Alle kleine beetjes zijn erg welkom. Veel kleine beetjes samen kunnen een behoorlijke impact hebben! Alvast ontzettend bedankt!

Doneren kan op twee manieren.

  1. Paypal: klik HIER om via Paypal te doneren.
  2. Via o.a. iDeal via het onderstaande formulier. De betalingen worden verwerkt via de gerenommeerde Mollie-dienst. (Velden met een (*) zijn verplichte velden.)

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Straat

Postcode

Plaats

Land

Project

Bericht

Bedrag €*