Doneren

Mijn website en mijn blogactiviteiten zijn liefdewerk oud papier. Ik betaal alles uit eigen portemonnee. Weliswaar sturen uitgeverijen mij soms boeken toe, maar het lezen en schrijven van recensies doe ik op eigen kosten en in eigen tijd. Ook de webhosting kost ieder jaar meer geld. Natuurlijk doe ik alles met ontzettend veel plezier. Maar ik kan er ook niet langer omheen dat allerlei kosten de afgelopen jaren fors gestegen zijn. Vandaar dat ik heb besloten om een doneermogelijkheid in te bouwen.

Wil je mij en mijn activiteiten financieel ondersteunen, dan kan dat hieronder. Je kunt zelf het project kiezen (een algemene donatie, of specifiek bedoeld voor muziek, of specifiek voor blogbijdragen – ik vind het handig om te weten wat de bezoekers van mijn website het meest waarderen). Met minimaal 10 euro maak je me al ontzettend blij. Hoe meer donaties of hoe hoger het bedrag, hoe meer tijd ik voor die activiteiten kan maken en hoe meer je daarvan op deze website terug gaat zien. Mocht je een groot bedrag willen doneren, laat me dat dan even van tevoren weten, zodat ik eventueel voor een leuke beloning kan zorgen.

Alle kleine beetjes zijn erg welkom. Veel kleine beetjes samen kunnen een behoorlijke impact hebben! Alvast ontzettend bedankt!

Doneren kan op twee manieren.

  1. Paypal: klik HIER om via Paypal te doneren.
  2. Via o.a. iDeal via het onderstaande formulier. De betalingen worden veilig verwerkt via de gerenommeerde Mollie-dienst. (Velden met een (*) zijn verplichte velden.)

Bedrag