Close

Lezingen?

Taede A. Smedes
Taede A. Smedes

De afgelopen dagen heb ik uitleg gegeven over de Amerikaanse ufo-discussie en de hoorzittingen in het Congres van afgelopen dinsdag voor o.a. NPO Radio 1, Q-Music en Omroep Gelderland. Ik heb commentaar gegeven voor De Volkskrant (zie HIER en HIER). En ik heb de afgelopen maanden meegewerkt aan verschillende podcasts over dit onderwerp.

Er blijkt ook in Nederland veel belangstelling te zijn voor de hele discussie, ook al zie je dat nog niet terug in bijvoorbeeld TV-programma’s en talkshows. Ook in Nederland wil men weten wat er daar aan de hand is, wat we van de Amerikaanse ufo-discussie moeten denken en wat er nog gaat komen. En de aandacht voor dit onderwerp is sterk groeiende. En dat is logisch, want het gaat hier om een onderwerp dat het potentieel heeft om ons wereld- en mensbeeld radicaal te doen kantelen.

Veel achtergrond kun je natuurlijk vinden in mijn boek We zijn misschien niet alleen: Ufo’s toen en nu dat in de boekhandels en online te verkrijgen is. Ik geef echter ook boeiende lezingen over dit onderwerp. Denk bijvoorbeeld aan een avondvullend programma waarbij ik een presentatie geef van pakweg drie kwartier met nog drie kwartier ruimte voor vragen. Maar een andere invulling is uiteraard ook mogelijk. Alles kan, in overleg.

Mocht je belangstelling hebben voor een korte of langere presentatie, neem dan contact op via het formulier op de contact-pagina op deze website, en dan neem ik vervolgens zo snel mogelijk weer contact met jou op.

%d bloggers liken dit: