Close

Korte update, donderdag 24 juni 2021

Een korte update, in de vorm van een filmpje, waarin ik vertel waar ik momenteel aan werk… (met excuses voor de slechte audio, ik moet mijn microfoon nog upgraden…)

Voor meer info over de recente ufo-onthullingen, zie dit artikel: https://www.ufozaken.nl/columns/de-vooravond-van-disclosure-het-rapport

Zie ook het item uit de uitzending van “Op1” van 25 mei 2021, waarin ik met Ufomeldpunt-collega Bram Roza en sterrenkundige Vincent Icke in gesprek ga over de onthullingen: https://op1npo.nl/2021/05/25/bram-roza-taede-smedes-en-vincent-icke-over-ufos/

Beluister het interview met mij in het NPO Radio 1 programma “Spraakmakers” van 10 mei 2021: https://www.nporadio1.nl/fragmenten/spraakmakers/89f8ea7d-9997-43cb-b64e-2548bca5085d/2021-05-10-taede-smedes-over-waarom-ufo-meldingen-steeds-serieuzer-worden-genomen

Oh, en P.S.: Het is vandaag World UFO Dag: https://www.ufozaken.nl/columns/wereld-ufo-dag

2 thoughts on “Korte update, donderdag 24 juni 2021

  1. Mooie cliffhanger, Taede- ben alvast nieuwsgierig naar je nieuwe boek. (Mooie zolder bewoon je: tussen alle apparatuur en boeken en cd’s lijkt het me toe dat je nog nauwelijks ruimte hebt om drie stappen te doen.) Ik heb je twee albums overigens aangeschaft trouwens en weet dus dat de apparatuur bij jou wel in goede handen is. Je werk heeft echt een hoge kwaliteit -wel opvallend trouwens: je muziek heeft als handtekening een soort optimisme, levenslust; had ik eigenlijk niet verwacht- en kan zich gemakkelijk meten met het werk van andere ambient componisten. Persoonlijk heb ik een hekel aan ambient met veel slagwerk, daar kan ik niet zo goed naar luisteren en gelukkig -voor mij- matig je je op dat vlak (ik luister graag naar: alio die, ambient visitor, all india radio, thom brennan, wollo, roach enz- je past daar naadloos tussen). Het doet me trouwens genoegen om te zien dat je een bijzonder originele niche hebt gevonden in het aloude en enigszins verstofte ‘religieuze/filosofische landschap’. Ben dan ook werkelijk nieuwsgierig naar een uitwerking van je inzichten op dit gebied. Wacht je boek dus geduldig af (zal wel een jaartje duren vermoed ik). Hartelijke groet, Jan.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: