Close

Doe ook mee met de “Nacht van de UFO”!

Volgens de Amerikaanse defensie vliegen ze daadwerkelijk rond: ufo’s, unidentified flying objects of ook wel UAP’s genoemd (unidentified aerial phenomena). We gaan een poging doen om ze te spotten. Het Ufo Meldpunt Nederland heeft een prachtig initiatief ontwikkeld, waar ook ik aan meedoe: de Nacht van de UFO 2021. Die zal plaatsvinden op aanstaande zaterdag 17 juli, vanaf 21.30 uur.

Allereerst is er een livestream waar wij als medewerkers van het Ufo Meldpunt ons zullen voorstellen, een beroemde Nederlandse casus zullen bespreken, vragen van kijkers zullen beantwoorden en uiteindelijk de aanzet zullen geven tot een avond of nacht sky-gazing. We zullen tijdens de livestream vertellen waar je op moet letten en wat er zoal te zien valt.

Na de livestream kun je vanuit je eigen tuin, of op een donkere plek, deelnemen aan de eerste Nederlandse Nacht van de UFO. Er is dus geen event waar je naartoe hoeft, je kunt gewoon deelnemen in je eigen achtertuin, drankje erbij en je telefoon onder handbereik. En natuurlijk hopen we dat er ergens daadwerkelijk een ufo wordt waargenomen, die dan op de website van het Ufo Meldpunt kan worden gemeld. We hopen dus op heldere luchten. Via sociale media kunnen belangstellenden met elkaar contact houden en waarnemingen uitwisselen.

Het is de bedoeling dat het vooral een gezellige boel wordt, geheel corona-proof en met een mystiek tintje! Doe dus vooral mee, en ook: zegt het voort! Deel dit initiatief met zoveel mogelijk mensen.

De Nacht van de UFO is een initiatief van het Ufo Meldpunt Nederland en is bedoeld om mensen bewuster te maken van wat er zoal aan de avondhemel te zien is, maar ook om mensen iets meer bewust te maken van het ufo-fenomeen. De Nacht van de UFO valt samen met de Amerikaanse NUNO, National UFO Night Out (zie HIER).

Alle informatie over de Nacht van de UFO is te vinden op https://nachtvandeufo.nl/.

2 thoughts on “Doe ook mee met de “Nacht van de UFO”!

  1. Taede, naar aanleiding van een recent artikel in de Scientific American, vroeg ik me af of UFO spotters ook geïnteresseerd zijn in onderzoek naar buitenaards leven in ons zonnestelsel. Het artikel is:
    New Approach Could Boost the Search for Life in Otherworldly Oceans, July 16, 2021. Samenvatting: “Ecological biosignatures” hold promise for revealing alien organisms that may dwell within icy moons such as Jupiter’s Europa and Saturn’s Enceladus.
    Er wordt regelmatig gepubliceerd over dit soort onderzoeken.
    https://www.scientificamerican.com/article/new-approach-could-boost-the-search-for-life-in-otherworldly-oceans

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: