Close

Debat tussen Lennox en Dawkins

Vandaag verschijnt de DVD van het (nu al beroemde en veelbesproken) debat tussen Richard Dawkins en de christelijke apologeet John Lennox. Ik zag echter zojuist dat het hele debat ook op internet staat:

http://www.dawkinslennoxdebate.com/ 

Heb nog geen tijd gehad om het hele debat te bekijken, dus ik kan er nog niet veel over zeggen…

1 thought on “Debat tussen Lennox en Dawkins

  1. Hallo Taede, heb je het ondertussen al gezien? Ik ben wel benieuwd naar je mening.
    Ik had het debat al eens gehoord, en heb er gisteren nog eens naar gekeken – zij het niet zo aandachtig. Ik ben filosoof noch theoloog, maar ik zag een evenwichtig debat, waarin beiden goeie vragen stellen maar minder goeie antwoorden geven.
    Overigens bekroop me ook hier weer een welles-nietes gevoel dat ik bij dit soort debatten vaak heb – al had ik hier wel de indruk dat beide heren elkaar het grootste deel van de tijd goed begrepen.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: