Close

Vandaag bij E-Day 2010

Vandaag kun je me tegenkomen in Oirschot, waar E-Day 2010 zal plaatsvinden – één van de grootste manifestaties in Nederland op het gebied van elektronische muziek. Tot laat in de avond gaan we (hopelijk) genieten van muziek in de stijl van Jean-Michel Jarre, Tangerine Dream, etc. Vandaag dus even geen science and religion, maar gewoon ontspannen.

Het is de eerste keer dat ik erbij aanwezig ben. In voorgaande jaren waren Tangerine Dream, Gandalf en andere artiesten al te gast. Ik ben erg benieuwd wat vandaag allemaal gaat brengen.

Mocht iemand van mijn blog-lezers toevallig ook aanwezig zijn (of na het lezen van dit bericht op het idee komen om er ook naartoe te gaan – er zijn nog kaarten bij de balie beschikbaar), en mij herkennen, aarzel dan asjeblieft niet om even een praatje te maken.

%d bloggers liken dit: