Close

Over mijn boek "God en de menselijke maat"

Ik krijg nog regelmatig de vraag of mijn boek God en de menselijke maat: Gods handelen en het natuurwetenschappelijke wereldbeeld uit 2006 nog ergens verkrijgbaar is. Het is al jaren uitverkocht. Er is nog een manier om eraan te komen.

Inderdaad kom je tweedehands vrijwel geen exemplaren tegen (blijkbaar hechten mensen die het boek ooit gekocht hebben aan het boek).

Toen uitgeverij Meinema het boek (in 2010, geloof ik) ophief, heb ik alle restexemplaren overgenomen. In eerste instantie had ik de boeken op Bol.com te koop staan, maar omdat Bol onacceptabel hoge provisiekosten rekent, verkoop ik de restexemplaren nu alleen nog maar via mijn Boekwinkeltje.

Om precies te zijn, je kunt nog een exemplaar (of meerdere) van God en de menselijke maat kopen via deze directe link: http://www.boekwinkeltjes.nl/singleorder.php?id=136877820.

Een exemplaar kost 12,50 euro. De verzendkosten voor één exemplaar bedragen 3,84; dat wordt 6,95 voor twee of meer exemplaren. Mocht je een exemplaar (of meerdere) willen bestellen, dan graag via de link en niet als reactie op deze blog.

%d bloggers liken dit: