Close

Nieuwe layout, zelfde weblog – UPDATE: nou ja, voorlopig dan

Al sinds ik aan dit weblog begon, ergens in 2005, heb ik grotendeels dezelfde layout gehouden. Maar de techniek is voortgeschreden, en ik heb geen pas gehouden. Tot vandaag. Nu ben ik meestal geen grote voorstander van allerlei veranderingen, aangezien het meestal woester wordt, met meer mogelijkheden, knopjes, links, zodat je door de bomen het bos uiteindelijk niet meer kunt ontwaren. Maar toch. Het moest er eindelijk maar eens van komen, en sinds vanmiddag heeft ook mijn weblog een nieuw jasje gekregen. Het oude jasje is er nog, het hangt aan de kapstok, maar ik denk niet dat ik daar over een tijdje nog in gezien zal willen worden. 

De weblog zelf is overigens gelijk gebleven, alle berichten en reacties zijn er nog. 

Nu mijn website nog eens updaten… 

Aanvulling 17.08 uur: En toen las ik net het berichtje dat het Typepad-systeem op 1 juli op zwart gaat, en dat alle Web-log.nl blogs in de laatste week van april gaan verhuizen naar WordPress. Geen slechte keus, maar wat gaat dit betekenen voor mijn blog? Wordt vervolgd… 

5 thoughts on “Nieuwe layout, zelfde weblog – UPDATE: nou ja, voorlopig dan

  1. Niet teveel complimenten Jan… Het was maar een kwestie van een paar knopjes indrukken. Het is een template die standaard bij Web-log.nl geleverd wordt. Veel fantasie was er dus niet nodig…

  2. Taede, weet ik: maar in vergelijking met het kanariegeel is deze makeover zeer geslaagd :).

  3. Mooi die brede kolom. Meestal zijn weblogs veel smaller.
    Ik zou het oude jasje maar gauw meegeven met de voddenman.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: