Close

Het antwoord van McGrath op Dawkins

Het was te verwachten – vorig jaar tijdens zijn bezoek aan de VU riep de beroemde theoloog Alister McGrath collega-theologen op om Dawkins serieus te nemen en serieus met zijn argumenten aan de slag te gaan, in plaats van het boek resoluut van tafel te vegen. Nu heeft McGrath de daad bij het woord gevoegd. Deze week is zijn boek The Dawkins Delusion? verschenen bij SPCK. Het is een betrekkelijk dun boek, slechts 96 pagina’s – dit in tegenstelling tot de pil van Dawkins.

Ik heb het boek in bestelling, en dus nog niet gelezen. De lezersreacties op Amazon.co.uk zijn verdeeld, maar ik vermoed dat een aantal het boek nog niet eens onder ogen hebben gehad. Ook dit boek zal t.z.t. wel weer in het Nederlands vertaald worden.

Klik op het plaatje om naar de site van Amazon.co.uk te gaan om het boek te bestellen. Goedkoper is het om bij The Bookdepository te bestellen – die rekenen namelijk geen verzendkosten en hebben een supersnelle verzendservice, zie HIER.

EDIT, 16.00 uur: Ik zag zojuist dat bij The Bookdepository het boek van McGrath als “unavailable” gemarkeerd staat. Waarschijnlijk zijn ze al door hun voorraad heen. Kijk af en toe of het boek weer available is, want ze werken hun site van uur tot uur bij.

Meer info over het boek van McGrath is te vinden op de site van SPCK, zie HIER. Op die site zegt Michael Ruse over het boek:

The God Delusion makes me embarrassed to be an atheist, and the McGraths show why.”
Michael Ruse, Professor of Philosophy, Florida State University

3 thoughts on “Het antwoord van McGrath op Dawkins

  1. Taed, heb je enige ervaring met The Bookdepository? Hoe kan het dat ze zgn geen verzendkosten in rekening brengen? Hoe kun je dan winst maken? Of is amazon altijd te duuur geweest met verzendkosten?

  2. Hoi Gert,
    Ja, ik heb zeer goede ervaringen met The Bookdepository. Ik kreeg de tip van een hoogleraar uit Leiden. Ik snap niet hoe ze zonder verzendkosten kunnen leveren, bovendien nog vaak goedkoper dan Amazon.co.uk – maar ze doen het wel! Bovendien zijn ze veel sneller met leveren dan Amazon.co.uk. Ik heb bestelde boeken vaak binnen een week na verzending in huis! Ik heb tijdens de kerst meegemaakt dat een boek in de post verdween. Een e-mailtje gestuurd, en ze hebben meteen het boek vergoed. Gewoon eens proberen, zou ik zeggen, en laat jezelf overtuigen. (P.s. ik heb géén aandelen in de firma… 😉 )

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: