Close

God en Darwin – het symposium, een update (I)

Het is momenteel even ongelooflijk druk met allerlei lezingen, dus ik heb niet al te veel tijd om mijn weblog te updaten. Ik hoop binnen kort een stukje te kunnen schrijven over mijn gesprek met Kluun vorige week, maar daarover later meer. Ik wilde hier even een kleine update geven van de voorbereidingen voor ons symposium volgende week woensdag.

Het lijkt namelijk nu al een groot succes te worden. Er kunnen 200 mensen in de zaal, en zoals het er nu naar uitziet, zal dat aantal ruim gehaald worden. Het ziet er zelfs naar uit dat we belangstellenden zullen moeten teleurstellen. (We hebben geprobeerd om een grotere zaal te regelen, maar tevergeefs.)

We hoorden van sommige media dat Nederland “evolutie-moe” zou zijn. Nou, daar hebben wij nog niets van kunnen merken. Of komt het omdat er dit jaar nog geen enkel professioneel academisch symposium is georganiseerd dat de relatie tussen evolutietheorie en theologie zo aan de orde stelt zoals wij dat volgende week doen? In ieder geval: wil je nog meedoen, meld je dan snel aan, want vol is echt vol.

%d bloggers liken dit: