Close

Genomineerd!

Wie mijn website volgt, weet dat ik al enige tijd met mijn elektronische muziek aan de weg timmer onder de artiestennaam Tonal Assembly. (Een voorproefje kan HIER gevonden worden; een aantal recente nummers zijn HIER te vinden.) Tot mijn grote vreugde heb ik bericht gekregen dat ik dit jaar genomineerd ben voor een Schallwelle Award 2019 in de categorie Mein eigener Weg / Your Own Way:

Bron: http://schallwelle-preis.de/?page_id=2771

Prominente genomineerden in andere categorieën dit jaar zijn o.a. Jean-Michel Jarre en Tangerine Dream. Die andere categorieën zijn publieksprijzen (d.w.z. worden door middel van publieksstemmen gekozen). De Award voor Mein eigener Weg / Your Own Way wordt daarentegen bepaald door een jury.

De Schallwelle Awards uit 2012
Bron: http://schallwelle-preis.de/

De Schallwelle Award is een initiatief van Schallwende, een van de grootste Europese verenigingen voor elektronische muziek. De Schallwelle Award wordt dan ook weliswaar gepresenteerd als een “Duitse prijs”, maar behoort tot de grootste Europese muziekprijzen. Het is dan ook een ongelooflijke eer dat ik nu één van de vijf genomineerden ben voor een dergelijke prijs!

Vanwege deze nominatie is de verschijning van mijn eerste album Lost And Found In Imaginary Landscapes dat op het label Groove zal verschijnen nu in een stroomversnelling terechtgekomen. Dit betekent dat als alles meezit de CD op de avond van de uitreiking gepresenteerd zal worden.

Die prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 16 februari a.s. in het Duitse plaatsje Schwerte.

Meer info over de Schallwelle Preis: http://schallwelle-preis.de/.

De complete lijst van genomineerden voor een Schallwelle Award 2019: http://schallwelle-preis.de/?page_id=2771.

%d bloggers liken dit: