Close

Gelukkig 2010 allemaal!

Al mijn blogbezoekers wens ik hierbij een heel voorspoedig 2010.

De oliebollen zijn weer op, de champagnefles is leeg, en ik ben weer redelijk uitgeslapen. Ik heb het de afgelopen twee weken even erg rustig aangedaan. Dat mocht ook wel even na een behoorlijk hectische decembermaand. Ik werd een paar dagen na het symposium behoorlijk grieperig, en vond dat een voldoende sterk signaal om tot vandaag echt rustig aan te doen. Vandaar dat ik ook geen blogbijdragen heb geplaatst (daarnaast was er niet zo veel nieuws te melden). Vanaf vandaag ben ik weer gewoon aan het werk.

1 thought on “Gelukkig 2010 allemaal!

  1. Zeg Taede ga je ons in dit nieuwe jaar nog verblijden met een uitleg waarom de geloofsbelijdenis van Nicea “pre-theistisch” is? Ik heb geen bezwaar dat je een nieuwe vrijzinnine religie aanhangt, maar volgens mij heeft die geen historische oorsprong in het vroege christendom.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: