Close

Vooraankondiging van ons boek: "Evolutie, Cultuur en Religie"

Vandaag hebben we de drukproeven ontvangen van ons boek Evolutie, Cultuur en Religie: Perspectieven vanuit biologie en theologie onder redactie van Palmyre Oomen en Taede Smedes, en dat het resultaat is van het zeer succesvolle symposium dat we eind 2009 in Nijmegen gehouden hebben. Het boek zal € 19,95 gaan kosten en beslaat ruim 180 pagina’s. Het wordt uitgegeven bij Uitgeverij Klement. ISBN: 9789086870721.

Het heeft allemaal lang op zich laten wachten (vanwege allerlei redenen), maar het boek, zo is de bedoeling, ligt vanaf eind november in de winkels.

2 thoughts on “Vooraankondiging van ons boek: "Evolutie, Cultuur en Religie"

  1. Taede, ik kende mijnwinkel niet en heb het uit nieuwsgierigheid uitgeprobeerd. Ik heb het in de winkelwagen gestopt en toen ik klikte op bekijk mijn winkelwagen zag ik het mij onbekende boek ‘Aanspraak en bezinning’ van Peperzak, A. in plaats van jouw boek staan. Er gaat dus iets fout.

  2. Hallo Gert,
    Ik ken die webwinkel verder niet, dus ik weet ook niet of die helemaal functioneel is. Het is een winkel die blijkbaar bij de uitgeverij (Klement) hoort, en daar heeft de uitgeverij ook de info over het boek vermeld. Ik heb de link alleen opgenomen vanwege die info. Je kunt natuurlijk het boek ook gewoon bij de plaatselijke boekhandel of t.z.t. bij Bol.com te bestellen.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: