Close

Veel te druk…

Even een kleine bijdrage aan mijn blog, want ik heb al veel te lang niets meer van me laten horen. Het schaamrood staat me op de kaken, maar ja, zo gaan die dingen. De laatste tijd heb ik het erg druk gehad met het schrijven van artikelen en paper proposals voor allerlei conferenties (zoals voor de grote conferentie van de American Academy of Religion in november, en een conferentie in juni in Oxford naar aanleiding van de 80ste verjaardag van John Polkinghorne). Maar ik had het vooral druk met de papers voor de volgende ESSSAT-conferentie in Edinburgh, straks begin april. De papers die ik ontvangen heb, staan nu online (alleen toegankelijk voor deelnemers die een wachtwoord zullen ontvangen), nu moet ik alleen het rooster van de presentaties nog maken.

Ik hoop binnenkort weer iets meer tijd te hebben voor mijn weblog. Houd in ieder geval de 25ste maart in de gaten, dat is namelijk de datum waarop de winnaar van de Templeton Prize zal worden bekend gemaakt. Ik ben erg benieuwd wie de commissie deze keer heeft aangewezen.

1 thought on “Veel te druk…

  1. Ik kijk met spanning uit naar je pre-theïstische uitleg van de geloofsbelijdenis van Nicea.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: