Close

Probleem met reacties

Ik heb gemerkt dat er problemen zijn met het geven van reacties. Om de een of andere reden krijg ik van Web-log.nl geen automatische e-mails meer als er een nieuwe reactie geplaatst is, met als gevolg dat ik handmatig moet controleren of er reacties zijn.

Verder zit er blijkbaar een vertraging in het geven van de reacties en de tijd wanneer die reacties voor mij als weblog-beheerder zichtbaar worden (en ik ze dus kan goedkeuren). Zo kreeg ik gisteren, 5 juli, een aantal reacties binnen die al op 3 juli geplaatst waren.

Ik weet niet wat er aan de hand is en heb Web-log.nl al ingelicht. Mijn excuses voor het ongemak.

Laat dit jullie echter niet weerhouden om te reageren op mijn weblog…

(P.s. dit bericht zal worden verwijderd als de problemen zijn opgelost.)

Aanvulling, 07/07/2008: Ik heb inmiddels bericht van Web-log.nl dat er inderdaad problemen met deze functie is, en dat er aan gewerkt wordt. Wellicht dat er op http://over.web-log.nl/ een bericht over geplaatst zal worden. Nogmaals, als de functie weer werkt, zal dit bericht worden verwijderd.

%d bloggers liken dit: