Close

Nu.nl hobbelt achter het nieuws aan…

De nieuwssite www.Nu.nl hobbelt weer eens achter het nieuws aan. Pas vorige week is een recensie geplaatst van de Nederlandse vertaling van The God Delusion. Een beetje laat. En ook nog eens geschreven door iemand die mateloos met Dawkins sympathiseert: "Hij heeft niets uit zijn duim gezogen, en stapelt slechts de feiten op elkaar van de ravage die het geloof aanricht."

Wie ook maar even op internet rondstruint, vindt legio recensies van het boek van collega-atheïsten en -godslasteraars die Dawkins’ boek als lulkoek van tafel vegen…

Deze recensie is overduidelijk geschreven door iemand met weinig hersenen, die het kritisch lezen door het toilet heeft gespoeld. Een luie atheïst dus, die graag het denkwerk uitbesteedt, maar helaas ditmaal door een echte beunhaas is beetgenomen.

En iemand die duidelijk zeer langzaam leest, want het boek ligt al zolang in de winkels dat De Slegte zich al bij de uitgever heeft gemeld voor de restpartijen…

2 thoughts on “Nu.nl hobbelt achter het nieuws aan…

  1. De opkomst van het zogenoemde ‘new atheism’ toont opnieuw aan dat de Verlichting in de eerste plaats een strijd om de macht was.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: