Close

Nieuwe functie van mijn website

Sinds vanmiddag heeft mijn website er een functie bij.

Sinds ik in 2005 mijn weblog begon, heb ik talloze boekrecensies geschreven. Maar gezien de structuur van een blog verdwijnen recensies na verloop van tijd uit beeld en zijn ze slecht terug te vinden. Je kunt uiteraard de zoekfunctie gebruiken, maar er is niet een algeheel overzicht. Dat is jammer.

Hieronder heb ik daarom in de afgelopen dagen een chronologische lijst gemaakt van de boeken die ik in de loop der jaren op mijn weblog heb besproken. De laatst gerecenseerde boeken staan bovenaan. Het gaat dus alléén om de boeken die ik op mijn website besproken heb, en dus niet recensies in bijv. kranten. Wel heb ik een enkele keer een externe recensie opgenomen, als ik die op mijn website heb aangekondigd.

Het gaat hier dus om recensies die teruggaan tot 2005. Het zijn er in totaal zo’n 150. En het was voor mij tamelijk deprimerend om te zien hoeveel van deze boeken nieuw al niet meer verkrijgbaar zijn. Het lijkt wel of verramsjen van boeken steeds sneller gaat.

De lijst is hier te vinden:

https://tasmedes.nl/verzamelde-boekrecensies/.

(Of gebruik de knop “Verzamelde boekrecensies” in het navigatiemenu.)

1 thought on “Nieuwe functie van mijn website

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: