Close

Nieuw boek van Cees Dekker

Het nieuwe boek van Cees Dekker, Geleerd en gelovig, is recentelijk verschenen. Zie hier voor een uitgebreide beschrijving.

Ik heb het boek nog niet kunnen inzien, dus kan er verder nog niets over vertellen, behalve dat het me een interessant boek lijkt.

Het boek is ook bij Bol.com te bestellen.

2 thoughts on “Nieuw boek van Cees Dekker

  1. Het jammere is, dat het zeer wel mogelijk is om geinformeerd maar toch kritisch over de stand van de evolutiebiologie te spreken, maar dat dat door de polarisatie (ook dankzij Schitterend Ongeluk en soortgelijke bagger) nauwelijks mogelijk is. Het lijkt er nu op dat Dekker een agent provocateur is geweest in christelijke kring. Dat zou een verkeerd beeld zijn, maar Dekker is zo naief te keer gegaan, dat je het bijna zou geloven.
    Vergelijk het met de cosmologie: als je op internet naar “galaxy formation” zoekt, dan zie je dat dat nog helemaal geen gesneden koek is, ook al wordt in populaire boekjes nog wel eens gesuggereerd dat dat wel het geval zou zijn. Je moet alleen niet bij cosmologen aankomen met kritiek als je niets van de onderwerp afweet.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: