Close

Mijn weblog dingt mee naar een Webfish Award. Je kunt nu stemmen! (Laatste update 06-11-2013)

Vanaf 1 november is het mogelijk om op mijn weblog te stemmen voor een Webfish Award in de categorie “particuliere websites/weblogs”: http://www.boomvis.nl/webfish/weblog-van-taede-a-smedes/. Je kunt stemmen zonder te registreren of iets dergelijks. Gewoon een paar sterren aangeven (liefst 5) en op “submit” klikken, dat is alles.

Uiteraard hangt het voortbestaan van dit blog niet af van zo’n Award, maar ik zou het een eer vinden als mijn lezers hun waardering voor dit blog via hun stem duidelijk zouden willen maken. Dus als je kunt waarderen wat ik (in mijn uppie) al sinds 2005 op mijn blog doe, stem dan liefst 5 sterren:

http://www.boomvis.nl/webfish/weblog-van-taede-a-smedes/

Update, dinsdag 5 november, 13.45 uur: De stemhokjes zijn gesloten, de jury beraadt zich. Voor al diegenen die gestemd hebben, ontzettend bedankt voor jullie steun!

Update, woensdag 6 november, 09.30 uur: De jury heeft besloten. Geen Webfish Award voor mijn weblog dus. Iedereen die mijn blog zo massaal gesteund heeft, hartelijk dank! Wie geïnteresseerd is in de genomineerden, zie hier: http://www.katholiek.nl/mediazaken/nominaties-webfish-awards-2013-bekend/.

1 thought on “Mijn weblog dingt mee naar een Webfish Award. Je kunt nu stemmen! (Laatste update 06-11-2013)

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: