Close

Mijn blog is een mijlpaal gepasseerd

Vandaag keek ik toevallig eens de statistieken van mijn blog door. Over heel 2012 heeft mijn blog 80.409 unieke bezoekers mogen verwelkomen. Dat vond ikzelf ronduit indrukwekkend. (Over de jaren daarvoor is niets bekend, omdat WordPress toen het aantal unieke bezoekers nog niet bijhield, ze zijn daarmee in de tweede helft van 2011 pas begonnen.)

Wat schetst mijn verbazing toen ik zag dat vandaag, op 24 oktober 2013, met nog twee maanden te gaan, mijn blog al op ruim 85.000 unieke bezoekers zit! Met andere woorden, het aantal unieke bezoekers van vorig jaar is dit jaar al ruimschoots gehaald. En dan heeft 2013 zelfs nog twee maanden te gaan!

Toegegeven, financieel brengt het me niets, en ook helpt het me nog niets op de arbeidsmarkt (ik zit nog altijd als werkzoekende thuis). Maar het onderhouden van dit blog zorgt in elk geval voor dat ik een doel voor ogen houd waarmee ik aan de slag kan gaan. En het levert nog iets op: namelijk dat uitgevers mijn blog serieus zijn gaan nemen en mij (soms spontaan) boeken opsturen om te bespreken. Zo lukt het me toch om voor een deel bij te blijven wat betreft de Nederlandse literatuur op het gebied van filosofie, levensbeschouwing, theologie en wetenschap.

Alle blogbezoekers daarom heel erg bedankt!

5 thoughts on “Mijn blog is een mijlpaal gepasseerd

  1. Dit is je kans om een paar populair-theologische boeken te schrijven. Als je de boeken top 10 kan halen, is dat weer extra brood op de plank.

    Gewoon doorgaan Taede, ik lees je blog met plezier.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: