Close

Mannenbroeders in de pen tegen verslaggeving paus in Reformatorisch Dagblad

Op het erf der zwartgekouste mannenbroeders wordt weer gescharreld. Een aantal orthodox-protestantse predikanten heeft formeel bezwaar aangetekend tegen de berichtgeving in het Reformatorisch Dagblad. In een opiniestuk schrijven ze dat het Refdag teveel aandacht besteedt aan de nieuwe paus. Ik ga er niet teveel over zeggen, maar kan iedereen aanraden de mannenbroedersretoriek te lezen, om – hopelijk met een glimlach – te lezen hoe de nieuwe paus tot antichrist gedoopt wordt, en het rooms-katholieke geloof tot vervloekte afgoderij: http://www.refdag.nl/opinie/te_veel_aandacht_voor_paus_ongepast_1_724459.

Petje af voor de RK-theoloog Frank Bosman, die op Twitter reageerde:

Overigens heeft het Refdag het boetekleed aangetrokken: de inauguratie van de paus hadden ze niet live moeten streamen, dat was teveel eer, want die mis, tsja, dat blijft toch afgoderij: http://www.refdag.nl/opinie/rd_blijft_berichten_over_de_paus_1_724457.

2 thoughts on “Mannenbroeders in de pen tegen verslaggeving paus in Reformatorisch Dagblad

 1. “hopelijk met een glimlach”

  Mag het een onsje meer zijn?

  In het artikel op RD staat dat de ban van Luther nooit herroepen is. Dat klopt toch niet? Of ben ik in de war met Calvijn?

 2. Taede,
  link: http://www.hetgekrookteriet.com/Diverse_artikelen/Rome-RD-SGP.html

  Op de website van “Het Gekrookte Riet” heeft men het “Reformatorisch Dagblad” omgedoopt in “Rooms Dagblad!” en ook de SGP “krijgt er behoorlijk van langs!”

  zie ook: http://derokendevlaswiek.nl/
  HOEWEL BEPERKT, MAAR TOCH EINDELIJK EEN ANTIPAPISTISCH TEGENGELUID VAN VIJF DOMINEES TEGEN DE AFGODERIJBEDRIJVENDE EN PAUS-AANBIDDENDE HOOFDREDACTEUR VAN HET RD, DHR. W.B. KRANENDONK. NOTE: WAAR BLIJVEN DEZE PREDIKANTEN MET HUN PROTEST TEGEN HET ANTICHRISTELIJKE DUBBELBESLUIT VAN DE AFVALLIGE SGP?

  Mogelijke oplossing: nieuwe afsplitsing(en)?

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: