Close

Het boek is af

Het manuscript van mijn boek God én Darwin is af. Zojuist heb ik de files naar Nieuw Amsterdam gestuurd. Ik kan nu beginnen met het opruimen van de stapels boeken die ik om mij heen verzameld heb en die nu terug in de kasten moeten.

Hoewel ik veel van het onderwerp af weet, was het geen gemakkelijk boek om te schrijven. Dat kwam enerzijds door allerlei factoren zoals verhuizing, nieuwe baan, etc. Maar anderzijds is er de afgelopen maanden ook zoveel gebeurd op het gebied van discussies over creationisme etc., dat ik het gevoel had dat het onderwerp mij boven het hoofd begon te groeien. Maar toch, het is af, het is klaar, het redactiewerk kan beginnen, en over een paar maanden (de uitgever hoopte dat het al in mei in de boekhandels ligt) is het er dan toch echt, God én Darwin. En dan, hopelijk, langzaam op weg naar mijn volgende boek…

Voor de geïnteresseerden, meer info over het boek en hoe je eraan kunt komen, hier:

http://www.nieuwamsterdam.nl/boekuitgave.aspx?id=1408

8 thoughts on “Het boek is af

  1. Gefeliciteerd Taede! Zoals je zult begrijpen ben ik erg erg benieuwd naar. Komt er een boekpresentatie bij Nieuw Amsterdam? Weet je al waarover je volgende boek zal gaan?

  2. Taede, ik ben buitengewoon benieuwd! De worsteling tussen God en Darwin is inmiddels bekender dan die tussen God en Jacob, maar uiteindelijk minder fundamenteel :-)?

  3. Te laat voor het lezingenseizoen?
    Hoewel, kan misschien nog net mee in de herfst.
    Doe je daar ook aan?

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: