Close

Een heel gelukkig 2019 – en een aantal nieuwe ontwikkelingen

Allereerst wil ik alle lezers van mijn blog een heel gelukkig 2019 toewensen. Het nieuwe jaar is weliswaar al een week oud, maar aangezien voor mijn kinderen vandaag de Kerstvakantie is geëindigd, begint voor mijn gevoel nu pas het nieuwe werkjaar echt. 

De afgelopen maanden heb ik op mijn blog weinig van me laten horen. Ik zag zojuist dat het laatste bericht uit september 2018 stamt. Dat had vooral te maken met drukke werkzaamheden. Ofschoon die drukte wel zal blijven, hoop ik niettemin in de komende tijd weer met meer regelmaat een bijdrage voor mijn website te kunnen schrijven. 

Want er zit dit jaar nog wel wat aan te komen. Niet alleen zal binnenkort mijn eerste album met elektronische muziek verschijnen, waar ik het afgelopen half jaar heel hard aan gewerkt heb (en waarover later meer). Ook staan er alweer heel wat publiekslezingen in de planning, ben ik van plan om mijn lijstje van 121 gelezen boeken van afgelopen jaar te overtreffen, en schrijf ik in 2019 al tien jaar iedere ochtend morning pages (lees HIER wat ik daar vijf jaar geleden over schreef).

Maar wat ook niet onbelangrijk is, is dat ik per 1 januari j.l. ben begonnen aan een nieuwe functie. Ik ben per 1 januari namelijk als postdoc (onderzoeker) begonnen aan de VU in Amsterdam, waar ik zal bijdragen aan een project betreffende Science Engaged Theology (zie: https://theologyscience.wp.st-andrews.ac.uk/). Het project draait kort gezegd om de vraag waarom en hoe een wetenschappelijk geïnformeerde theologie mogelijk (en in mijn ogen noodzakelijk) is. Een project dat dus helemaal aansluit bij mijn eigen interesses en expertise. Het betreft overigens een parttime-positie, zodat ik daarnaast ook mijn journalistieke klussen zal blijven doen. 

Er staat dit jaar dus nog heel wat te gebeuren. Het wordt een uitdagend en spannend jaar. Maar ik heb er zin in. Wordt vervolgd…

1 thought on “Een heel gelukkig 2019 – en een aantal nieuwe ontwikkelingen

  1. Van harte gefeliciteerd met de nieuwe baan! We kijken uit naar de resultaten en daaruit voortvloeiende publicaties.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: